Lamsbout met kerrie en kokossaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lamsbout in 4 stukken. Pel en hak de uien en het knoflook. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Hak de tomaten in stukjes. Neem een kleefvrije kookpot en laat er het vlees gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje al roerend goudbruin in worden. Voeg daarna de uien toe en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg de tomaten, de appelblokjes, rozijnen, kerrie en kokosmelk toe. Zout en peper toevoegen. Dek af en laat gaar worden gedurende 40 minuten op een zeer zacht vuurtje. Warm opdienen met Basmati rijst

Lamsbout met kerrie en kokossaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept