Lamsbout met knoflook en rozemarijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

knoflook in reepjes snijden. Takjes rozemarijn in kleine stukjes verdelen. Kleine sneetjes in lamsbout maken en knoflook en rozemarijn erin steken (uitstekende steeltjes beschermen met aluminiumfolie). Vlees met zout en peper inwrijven. In braadslede boter laten smelten. Lamsbout met botten erin leggen, groenten erom scheppen. oven voorverwarmen op 180 C. Vlees in oven in 50 minuten ros‚ braden, regelmatig bedruipen. Lamsbout uit oven 15 minuten laten rusten. Intussen bakvet uit braadslede scheppen. Aanbaksel met rode wijn losroeren. Boven sauspan zeven en tot helft laten inkoken. Kalfsfond toevoegen en tot sausdikte laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper.

Lamsbout met knoflook en rozemarijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept