Lamscarré met tuinkruidensaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan, braad de carré's op een zacht vuurtje aan de bolle kant mooi bruin (6à7 minuten), doe er de kruiden bij, giet met een lepel regelmatig hete olie op de holle bovenkant. Leg het vlees op een schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 85 °C. Neem de takjes rozemarijn uit de pan, en leg ze apart, zeef het braadvocht en doe dit samen met de lamsfond in een kookpan, laat op middelmatig vuur inkoken. Op smaak brengen met peper en zout. Snij de carré's in kroontjes en leg op voorverwarmde borden. Garneer met takjes rozemarijn en bladpeterselie. Saus over het vlees gieten.

Lamscarré met tuinkruidensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinkruidensaus
10 min
Bekijk recept
Asperges met mosterd-tuinkruidensaus
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse Tuinkruidensaus.
10-20 min -
Bekijk recept

Lamscarre Uit De Oven Met Aardappels En Eekhoorntjesbrood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamscarre Met Honing-tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met vijgen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept