- Pers het knoflookteentje.
- Rits de tijmblaadjes van de takjes tot u ongeveer 2 eetl. hebt. Meng met de rozemarijn.
- Hou 1 koffiel. van het kruidenmengsel opzij. Meng de helft met het geperste knoflookteentje en de verse geitenkaas. Kruid lichtjes met peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een braad-pan en kleur de lamsfilets goudbruin aan beide kanten. Haal de lamsfilets uit de pan en schik in een ovenschotel. Kruid met peper en zout. Strijk de bovenkant in met vloeibare honing en bestrooi met de rest van het kruidenmengsel. Verdeel de geitenkaas over de lamsfilets. Besprenkel met olijfolie en zet op een koele plaats. Op het moment zelf Leg de krielaardappelen (niet schillen) in een grote ovenschotel en verdeel er 3 eetl. olijfolie over. Zet de schotel 35 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Schep de aardappelen na 15 min. om. Verdeel de minitrostomaten in 4 trosjes en leg in een ovenschotel. Kruid met zeezout van de molen en besprenkel met l eetl. olijfolie. Schuif de schotel met vlees en de schotel met tomaten bij in de oven tijdens de laatste 8 a 10 min. Kruid de aardappelen vlak voor het opdienen met zeezout met enkele draaien van de molen. Serveer met een trosje minitomaten en een lams-filet."}}