Maaltijdsoep met champignons en frutti di mare

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de citroen uit en vang het sap op. Stoof de ui in de boter in een grote kookpan en voeg het gemberpoeder toe. Voeg de juliennegroenten en de champignons toe en besprenkel met citroensap. Laat 2 à 3 min stoven. Voeg de diepgevroren frutti di mare toe en overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen. Voeg de laatste 5 min. de vermicelli. Breng op smaak met peper en zout. Serveer onmiddellijk in diepe kommetjes. Dien op met een stukje stokbrood.

Maaltijdsoep met champignons en frutti di mare is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van savooiekool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept