Frituur de krielaardappeltjes gedurende een 6 tal minuten voor. Kook de eieren 10 minuten en plet deze. Snij de beenham in een fijne julienne. Schil (2x) en kuis de asperges en zet deze op in ruim water met een weinig zout en een klontje boter. Breng dit aan de kook en laat de asperges in 20 minuten op een laag vuur gaar worden. Zet de pan dan van het vuur en laat de asperges in de gesloten pan 10 minuten nagaren. Strooi over de biefstukjes peper en zout. Smelt de bakboter in de vleespan en laat deze bruin worden. Schroei de biefstuk aan beide zijde dicht en bak ze bruin. Smelt de boter in het sauspannetje. Laat de asperges uitlekken en verdeel deze over de borden. Strooi er de ei en ham overheen en schep er boter over. Serveer er de biefstuk en de nog even in heet vet nagebakken gefrituurde krieltjes bij.
Paardesteak met asperges en gefrituurde krieltjes is een recept van Jerryke's Cuisine