De prei wassen en in ringen snijden.Met een beetje van de boter vier ovenvaste schaaltjes invetten.In een koekepan de rest van de boter verhitten en hierin de preiringen 5 min.zachtjes bakken.Met peper en zout op smaak brengen.De in blokjes gesneden ham en een 1/2 eetlepel peterselie erdoor roeren.Het mengsel in de ingevette schaaltjes scheppen.In elk schaaltje op de prei een ei breken.De schaaltjes met aluminiumfolie afdekken.In een grote pan een laagje water aan de kook brengen.De schaaltjes erin zetten (het water mag niet hoger zijn dan de schaaltjes staan).De eieren met het deksel op de pan in ca.10 min.laten stollen.Intussen de slagroom met worcestersauce aan de kook brengen en 3 min.laten koken.Met peper en zout op smaak brengen.De ovenvaste schaaltjes uit de pan nemen en het aluminiumfolie verwijderen.De room over de eieren schenken en met peterselie bestrooien.Direct serveren.