Paassoep

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van de raapsteeltjes de wortels afsnijden en grof snijden. De ui snipperen, de aardappelen schillen en in blokjes snijden, de rauwe ham in dunne reepjes snijden. In de boter de ui ca. 4 minuten zachtjes bakken. Voeg de aardappelblokjes toe en bak deze al omscheppend een paar minuten mee op hoge bakstand. Voeg de bouillon erbij, breng geheel aan de kook, en laat dit ongeveer 10 minuten koken tot de aardappel gaar is. Doe de raapsteeltjes erbij, laat ongeveer 3 minuten meekoken. Haal nu de pan van de warmtebron af en pureer dit met de staafmixer. Voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg de creme fraiche toe. Voeg in elke kop soep wat reepjes rauwe ham toe vlak voor het serveren.

Paassoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paassoep
0-10 min -
Bekijk recept
Paassoep Met Groene Asperges En Ei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mayiritsa (Griekse Paassoep)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paassoep Met Champignons
10-20 min -
Bekijk recept

Paassoep
0-10 min -
Bekijk recept
Paassoep Met Groene Asperges En Ei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mayiritsa (Griekse Paassoep)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paassoep Met Champignons
10-20 min -
Bekijk recept