- Tegelijkertijd de oven op 200?C laten voorverwarmen, de tomaat wassen en in kleine blokjes snijden. Deze samen met de wilde marjolein aan de courgette toevoegen en nog een vijftal minuten laten doorkoken.
- Het deeg uit de verpakking nemen en in een taartvorm leggen: de zijkanten goed aandrukken. Twee soeplepels bloem aan de courgette toevoegen, doorroeren en op het deeg gieten.
- Goed over het deeg uitspreiden. De twee eieren in een kommetje kloppen, er de yogurt aan toevoegen tezamen met een grote lepel geraspte parmesan. Mengen, zouten, peper van de molen toevoegen en op de courgetten gieten. De rest van de parmesan over de quiche kruimelen en in de oven plaatsen. 20 min op 200?C laten bakken, daarna de thermostaat op 180?C plaatsen en nog 20 min laten voortbakken. De quiche is klaar als het centrum goudbruin wordt en hard is.
- Deze schotel mag zowel warm als koud gegeten worden."}}