Quiche van het huis

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Ontvouw het bladerdeeg en schik het in een licht ingevette, ronde bakvorm met hoge rand.
- Warm de groenten kort in de magnetron op ( 5 min. op de hoogste stand), laat ze uitlekken en verdeel ze over het deeg( geen paniek als ze er maar slordig bij liggen, dat maakt de taart straks des te mooier).
- Kluts de eieren, roer er de room, 3/4 van de kaas en de fijngesnipperde kruiden door en geef enkele stevige draaien aan de pepermolen.
- Giet de eieren over de groenten.
- Snijd de trostomaten in plakjes en schik ze op de taart, leg er enkele kruidentakjes en/of blaadjes tussen en bestrooi met de rest van de kaas.
- Laat 45 minuten bakken in een op 180? C voorverwarmde oven.
- Zowel koud als lauw erg lekker bij een slaatje of tijdens de picknick. **opwerktip** - Met de resterende trostomaten (U kocht wellicht een schaaltje van een stuk of acht) maken we een Belgische amuse-gueule, ook als voorgerechtje te serveren. Zet ze ophun kop (zo blijven ze beter staan), lepel ze leeg en vul ze met garnalensla of zelfgemaakte garnalenmousse. Serveer ze in een papieren kuipje.

Quiche van het huis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoenfilet met ganzenleversaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept