Ragoût Tirolaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt het vlees in stukjes en marineer het 3 uur in het volgende mengsel. Rode wijn, een grof gesneden ui, een beetje olijfolie, kruidnagel, 2 blaadjes laurier en zout en peper uit de molen. Bak de worstjes als de marineertijd voorbij is. Voeg het gemarineerde vlees toe als de worst aan alle kanten bruin is. Laat ongeveer 10 minuten bakken op laag vuur. Begiet het vlees vervolgens met de marinadesaus en voeg daarna de tomaten en de bouillon toe. Leg het deksel op de pan en laat een half uur sudderen op laag vuur. Voeg halverwege de kooktijd de aardappelen toe, in kleine stukjes gesneden. Voeg peper en zout toe naar smaak.

Ragoût Tirolaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept