Saccelerrib met appeltjes en ui

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper uit de molen en druk de peper in het vlees. Steek met een meloenbolletjessteker bolletjes uit de appels, leg ze in een kom, schep ze om met citroensap. Verhit de boter in een zware braadpan, bak de casselerrib ca. 5 minuten per kant, houd het apart op een bord. Doe de uien in de pan, strooi de suiker erover, fruit ze op hoog vuur bruin, blus de uien af met het appelsap en roer de salie en kruidnagel erdoor. laat ze even inkoken. Roer de appelbolletjes door de saus en laat ze zacht worden in de saus. Leg het vlees erbij om weer warm te worden. Serveer met rode kool en aardappelpuree

Saccelerrib met appeltjes en ui is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept