15min; ten minste 6 uur op voorhand 1.Pers de sinaasappelen zodat u 3,5dl sap bekomt.Breng het sinaasappelsap aan de kook met de citroengenever en de suiker;
2. Week de gelatineblaadjes in een kom koud water
3.Knijp ze goed uit en los op in het hete sinaasappelsap.
4.Giet in een rechthoekige vorm(ong.15cm lang)afwisselend wat sinaasappelbereiding en wat diepgevroren vruchten,zodat die goed worden gemengd.Laat de vruchten vooraf niet ontdooien,zo houden ze hun sap vast en "pakt" de sinaasappelgelei sneller.
5.Laat de terrine ten minste 6u opstijven in de koelkast afwerking: de dag zelf Laat de witte chocolade au bain-marie smelten,voeg al roerend enkele lepels melk toe tot u een licht vloeibare saus bekomt.Hou deze saus op kamertemperatuur. Snij de bosvruchtenterrine met een scherp mes in dikke plakken.Schik een plak op elk bord en lepel er wat chocoladesaus rond.
Micheline's Terrine van bosvruchten op witte choco is een recept van Jerryke's Cuisine