Taai Taai

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de honing zachtjes en roer er de stroop door. Zeef de bloem en meng er de specerijen en het rijsmiddel door. Voeg er de inmiddels afgekoelde honing en stroop bij en kneed het geheel tot een stevig deeg. Rol het deeg uit (onder huishoudfolie) of maak er vormpjes van in een koekplank. Leg het op een met margarine ingevette bakplaat en bak het in een matig warme oven (160°C/325°F) in circa 25 min. lichtbruin en gaar.

Taai Taai is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Coquilles met serranoham
Bekijk recept

Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Coquilles met serranoham
Bekijk recept