Pel de peren. Breng de koffie, de wijn en 100 gr suiker aan de kook. Kook er op een zacht vuurtje gedurende 30 minuten de peren in. Laat afkoelen in de pan. Mix de frambozen met 100 gr suiker en het sap van 1/2 citroen. Week de gelatine in een bodempje water. Breng 3/4 van het kookvocht van de peren aan de kook met het puddingpoeder. Laat de gelatine er in smelten. Laat afkoelen en klop ondertussen de room op met de resterende suiker. Voeg dat aan de pudding toe. Breng de rest van het kookvocht van de peren aan de kook en voeg er het maïszetmeel aan toe. Laat indikken op een zacht vuur. Schik enkele ogen blikken voor het opdienen de frambozenpuree in de taartbodem. Dek af met de pudding en de in plakjes gesneden peren. Overgiet met de gelei. Werk af met de munt en de bloemsuiker.
Taart met koffie, peren en frambozen is een recept van Jerryke's Cuisine