Oven voorverwarmen op 175°C. Vorm bekleden met bakpapier en deeg uit 1 pak blader- en kruimeldeeg. (Bakpapier aan zijde van bodem van vorm leggen). Deeg goed aandrukken en met een vork gaatjes erin prikken. Mango's schillen en het vruchtvlees in dikke plakken van de pit snijden. De plakken in blokjes snijden. Banketbakkersroom met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mangoblokjes door de room scheppen en het mengsel in de taartvorm scheppen. Bovenzijde met bolle kant van lepel voorzichtig gladstrijken. Andere rol deeg van bakpapier nemen en deeg in reepjes snijden. De reepjes in kleine stukjes plukken. Stukjes deeg over room/mangomengsel strooien. In het midden van de oven de taart in ca. 50 minuten gaar en lichtbruin bakken. In de vorm laten afkoelen. Taart uit de vorm nemen, bakpapier verwijderen en taart op een platte schaal zetten. Bestrooien met poedersuiker. ******** Extra informatie: Blader- en kruimeldeeg van Danerolles in de vorm van een uitgerolde deeglap op een stuk bakpapier, samen opgerold en verpakt als dun rolletje van ca. 30 cm lang. Geschikt voor taartvorm van 24 tot 28 cm. Deeg met bakpapier uitrollen en samen in de vorm leggen. Eventueel gaatjes in het deeg prikken en de vulling erover verdelen. Uitstekend bakpapier niet wegknippen. Hieraan is de taart makkelijk uit de vorm te halen. Daarna kan het bakpapier van de taartbodem getrokken worden.