- In kom 5 eieren loskloppen met 3/4 dl melk, tomatenpuree, zout en peper.
- In koekepan 1/2 eetlepel boter verhitten. 1/4 deel van eiermengsel over panbodem laten uitvloeien. Zachtjes bakken tot bovenkant gestold is. Op dezelfde manier nog 3 omeletten bakken.
- Intussen in andere pan rest van boter verhitten. Prei, citroensap en rozijnen erdoor scheppen. Met deksel op de pan prei in ca. 10 minuten gaar smoren. Deksel van pan nemen en vocht laten verdampen. Op smaak brengen met zout en peper.
- Intussen kaas raspen en boven 2 kommen rest van eieren splitsen. In pan kerriesaus met 2 1/2 dl melk maken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. 3/4 deel van geraspte kaas toevoegen en al roerende laten smelten. Van vuur af eierdooiers door kerriesaus roeren.
- Eiwitten stijfkloppen en luchtig door kerrie/kaassaus scheppen. 1/5 deel van saus over bodem van springvorm uitstrijken. Hierop omelet leggen. 1/5 deel van saus erover uitstrijken. 1/3 deel van prei erover verdelen. Hierop weer omelet, laag saus en laag prei leggen en dit nog een keer herhalen. Op laatste laag prei laatste omelet leggen en rest van saus erover uitstrijken. Rest van geraspte kaas en sesamzaad erover strooien.
- In midden van oven omelettaart in ca. 40 minuten goudbruin en gaar bakken. Rand van vorm verwijderen. Omelettaart op platte schaal schuiven. Serveren met wortelsalade."}}