Hol de uien uit en kook ze voor volgens het basis recept. Hak de uienstukjes fijn en bak ze in een ruime hapjespan in de hete olie knapperig en bruin. Haal uit de pan en bewaar om het gerechtje mee te garneren. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak in dezelfde pan de knoflook en gember even. Roer de massala erdoor en bak 1 minuut mee. Schep de wortel en erwten erbij en bak 10 minuten mee. Voeg na 5 minuten ook de aubergine blokjes en het kaneelstokje toe. Roer de tomaten blokjes en het sap door de groenten en laat 5 minuten stoven. Schik de uien in een diepe ovenschaal en vul de uien met de groenten kerrie. Schep extra saus om de uien in het schaaltje. Dek af met aluminiumfolie. Bak het gerecht 25 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi de uien voor het serveren met verse koriander en de gebakken uitjes. Lekker met een fris yoghurt sausje en naan brood. Gevulde uien Pel de ui en snijd alleen het bovenste kapje er vanaf. Snijd de binnenste ui los en schep de binnenste laagjes van de ui eruit, laat een rand van 2 laagjes ui zitten. Gebruik hiervoor een bolletjessteker of scherp grapefruit mesje. Bewaar de losse stukjes ui voor gebruik in de recepten. Indien gewenst kunnen de uien ook even gekookt worden: 5 minuten in een pan met ruim kokend water.