Valse reebok met rozijnensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer het varkensgebraad gedurende 2 dagen in een marinade van rode wijn, een ui, selderstengel, lookteentje, wortel en kruidentuiltje. Dep het gemarineerde vlees goed droog en schroei het aan alle kanten dicht. Kruid met peper en eventueel zout. Zet het gebraad in een voorverwarmde oven van 160 graden en laat het zowat één uur garen. Kook de rozijnen gaar in water en madeirawijn. Versnipper een ui en stoof die aan in wat boter. Bestrooi met bloem en bevochtig met het marinadenat en de madeirawijn. Voeg er de rodebessenconfituur aan toe en laat tot de gewenste dikte inkoken. Kruid eventueel bij met cayennepeper. Haal door een zeef en voeg de gekookte rozijnen toe. Serveer met aardappelkroketten.

Valse reebok met rozijnensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvlees Met Dresdener Rozijnensaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Valse Zeehondenrolletjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Valse reebok in rozijnensaus uit Meer
0 min
Bekijk recept
Valse reebok in rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok in rozijnensaus
0 min
Bekijk recept