Waalse taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De margarine, samen met de melk. op een heel zacht vuurtje laten smelten. Van het vuur verwijderen en er de eidooiers en de zelfrijzende bloem onder roeren en daarna het tot sneeuw geklopte eiwit. De appelen in fijne schijfjes snijden. In een geboterd bakblik eerst een laag deeg uitgieten, met appelschijfjes bedekken en er nog een laag deeg over uitgieten. In een zachte oven van 170°C ongeveer 20 minuten bakken.

Waalse taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
waalse kost
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept