Een springvorm met bakpapier bekleden oven voor verwarmen op 180°C.de eieren scheiden.de eiwitten met 20 g suiker stijfkloppen.De eidooiers met de rest van de suiker en het water tot een lichte creme roeren.De bloem zeven,met de noten mengen.Eiwit en bloemmengsel door de creme scheppen.In de vorm doen en in de oven [gas 2-3,hetelucht 160c] 15 min. Gelantine weken.Vruchten uitlekken het sap opvangen.De yoghurt met 80g honing,citroenschil mengen. Gelantine uitdrukken,in de magnetron oplossen.De slagroom stijf kloppen en door de yoghurt scheppen.De rest van de honing met 50 ml abrikozensap mengen verhitten.Over de taartbodem druppelen De bodem met eenderde van de yoghurt besrijken en met kersen en abrikozen beleggen.Enkele vruchten apart houden.Met de rest van de yoghurt bestrijken:3 uur in de koelkast zetten.Garneren met abrikozen,kersen en eventueel gehakte hazelnoten