Limoen-dillemayonaise

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil eraf en pers de limoen uit. Roer het limoensap en de rasp met de dille door de mayonaise. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Limoen-dillemayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenstapelburger
30 min-
Bekijk recept
Gepocheerde zalm met dillemayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft Met Dillemayonaise
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Croissants Met Zalm En Dillemayonaise
20-30 min -
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept