Gevulde aardappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gedurende 20 minuten en laat ze afkoelen. Bak de fijngesneden sjalot samen met de bieslook en kruid met peper en zout. Snijd de aardappelen in tweeën en hol ze voorzichtig uit. Plet de binnenkant van de aardappelen samen met een beetje room en voeg de bieslook en de sjalot eraan toe. Vul de aardappelen, leg er een beetje geraspte kaas en eveneens blokjes boter bovenop. Zet dit opnieuw in een oven van 180° C gedurende ongeveer 10 minuten, leg er vervolgens de hoedjes bij en laat dit nog 5 minuten mee opwarmen. Serveer het geheel met een slaatje.

Gevulde aardappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept