Frambozen op brandewijn

10
25 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor ca. 1 liter.
  • 2 Stop de frambozen in de inmaakpot. Snijd het vanillestokje in de lengte open en stop dit ook in de pot. Voeg de brandewijn toe en sluit de pot.
  • 3 Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen minimaal 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe. Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.

Frambozen op brandewijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Kaaspoffertjes
30 min Snack
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept