Aardappeltjes met lamsvlees en knoflook

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd het vlees in blokjes en besrooi ze met peper en zout. Pel de teentjes knoflook. Snijd de aardappelen in stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin eerst de knoflook goudbruin. Neem het uit de pan.
- Bak het vlees in de olie rondom bruin. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze even mee. Voeg de knoflook toe, schenk 2 eetlepels heet water bij het gerecht, stoof alles met het deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar.
- Dompel de tomaten tien tellen in kokend water, trek de velletjes eraf, halveer ze en druk de zaadjes eruit. Schep tomaat, yoghurt en amandelen door het gerecht en verwarm tot tegen de kook. Op smaak brengen met peper, zout en kerriepoeder en met munt bestrooien.

Aardappeltjes met lamsvlees en knoflook is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept