aardappeltjes uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen 5 min. in water met zout naar smaak. Giet ze af en spoel ze kort onder koud water. Schep de aardappelen met de olijfolie, de oregano en peper en zout naar smaak door elkaar en verdeel ze over een met een bakmatje of bakpapier bekleed bakblik of braadslede. Rooster ze in een voorverwarmde oven ( 250 oC ) in ± 25 min. mooi bruin en gaar. Voeg na 15 min. de tomaten toe en schep ze door de aardappelen. Lekker met een tartaartje of een vegetarische cordon bleu en een gemengde salade.

aardappeltjes uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept