Bereiding
Voorbereiding: - Taartvorm van 28 cm met eetlepel olie invetten. In een kom de kwark losroeren met 3 eetlepels olie. Bloem en 1/2 theelepel zout erboven zeven en erdoor roeren. Met koele handen snel tot soepel deeg kneden. Uitrollen op bestoven aanrecht tot een ronde lap vam 1/2 cm dikte.
- Bekleed hiermee de taartvorm. Bestrooi de bodem met paneermeel. Zet in de koelkast.
- Broccoli: de stronken van de roosjes snijden, stronken in plakjes. Kook 5 min. in een beetje water, afspoelen met koud. HEEL goed laten uitlekken.
- Klop de eieren los met zout, peper, slagroom en de fijngeknipte bieslook.
- Hak de cashewnoten fijn.
Voorbereiding: - Brocolli in de bodem doen, Camembert in stukjes erover, nootjes erover, Ei/slagroommengsel eroverheen gieten. Bak in het midden van een oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten gaar. Als-ie gaar is, uit de oven halen (pas op is HEET) en even 10 minuutjes laten staan.
- Deze taart is koud ook erg lekker.