De olijfolie opwarmen en er de lenteuitjes in dunne schijfjes gesneden en de geplette look in laten sudderen. Spoel de garnalen onder stromend water en voeg ze in de pan met de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden. De champignons schoonmaken, in kleine stukjes snijden en ze ook in de pan gooien. Meng de bloem met de witte wijn en voeg toe om de groenten en de garnalen te binden. Peper en zout toevoegen alsook de gehakte koriander, de pan van het vuur halen en laten afkoelen. Ondertussen laat u de cannelloni of lasagneblaadjes in kokend water "al dente" worden indien nodig (sommige merken kunnen ongekookt in de oven). Giet ze voorzichtig af en vul ze dan met de mengeling van groenten en garnalen. Indien u lasagneblaadjes gebruikt sluit ze dan langs de bovenkant, zoniet zullen ze gemakkelijk openvallen bij het opdienen. Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel et leg er de cannelloni in. Giet er de tomatensaus met basilicum over en bedek met een laag fijngesneden mozzarella. Laat ca 15 min in een voorverwarmde oven van 200°C bakken. Net voor het opdienen nog afwerken wat olijfolie, peper van Penja en wat korianderblaadjes.