Cannelloni van aubergine

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat het gehakt volledig ontdooien, indien het uit de diepvries komt.
- Snij de aubergine in de lengte in 16 fijne plakken.
- Versnipper de peterselie. Laat de aubergineplakjes 5 à 8 min. garen in de oven. Meng gehakt, geperste look, marjolein, paneermeel, ei en peterselie. Kruid eventueel bij met peper en zout. Verdeel het gehakt over de 16 plakjes aubergine en rol dicht. Plaats in een ovenschotel en doe er de groentebouillon, de tomatenblokjes en het kruidentuiltje bij. Laat +- 30 min. garen in een op 200 °C voorverwarmde oven. Vang de saus op en meng er de zure room onder. Bind eventueel met wat instantsausbinder. Leg op elk bord 4 auberginerolletjes en giet er wat saus over. Dien op met rijst of pasta. Versier met een plukje peterselie. Dit gerecht is ook makkelijk vooraf klaar te maken, maar laat de rolletjes slechts 20 min. garen. Dek af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast. Op het moment zelf zet u de rolletjes nog 10 min. in de oven en werkt u de saus verder af volgens het recept

Cannelloni van aubergine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept