Cannelloni van rog met paddestoelvulling en truffe

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons in zeer fijne stukjes snijden en bakken in 2 eetlepels Becel. Citroensap en look toevoegen, blussen met een beetje kippenfond. Kruiden met peper (en zout) en laten inkoken. Laten afkoelen. De rogfilets met het vel naar boven vullen met de champignons en oprollen. De rolletjes (canneloni) in een ovenschotel leggen met 1 eetlepel Becel. De groenten blancheren. Een beetje truffelpasta mengen met 1 eetlepel Becel en met het penseel uitstrijken op de schijfjes filodeeg. Twee minuten bakken in een warme oven. De cannelloni circa 8 minuten bakken in een voorverwarmde oven op de hoogste stand. Op het einde nog even onder de grill. Het bord schikken met aardappelpuree, groenten en cannelloni. Afwerken met het schijfje filodeeg. De saus: de nog hete ovenschotel blussen met de rest van de kippenfond en meteen daarna het mengsel in een steelpan gieten. Er een gehakte sjalot aan toevoegen en laten inkoken. Alles zeven. Truffelpasta, truffelolie, peper (en zout) toevoegen.

Cannelloni van rog met paddestoelvulling en truffe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filet Mignon De Porc Truffe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffe au chocolat
Bekijk recept
Zweerikkroket
0 min
Bekijk recept
Tournedos Rossini
10-20 min -
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept