Aubergineschnitzels met een kruidenkorstje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de aubergine schuin in 8 plakken van circa 1 cm breed.
- Verwijder de korstjes van het brood en verkruimel het met de diverse kruiden grof in de foodprocessor.
- Schep er de gedroogde kruiden, de geraspte kaas en wat peper door.
- Klop de eieren los in een diep bord.
- Haal de plakken aubergine eerst door het losgeklopte ei en daarna door het broodkruimmengsel.
- Druk het paneerlaagje stevig aan.
- Verhit een laagje van ca 0,5 cm olie in een grote koekenpan tot er lichte damp afkomt.
- Bak de aubergineplakken in ca 3 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin.
- Keer ze in een keer om.
- Bak ze in twee porties en houdt de gebakken schnitzels warm in een oven die is voorverwarmd op 100 oC.
- Geef er desgewenst tomatensaus bij.

Aubergineschnitzels met een kruidenkorstje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

karbonade met kruidenkorstje en komkommersalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbiefstuk met basilicumkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen met kruidenkorstje
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kruidenkorstje
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aubergineschnitzels Met Kruidenkorst
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept