Aubergineschotel uit Italië

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui en de teentjes knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, de aubergine en de tomaten in stukken. Snijd de worst in schuine stukjes. Doe in een pan een flinke scheut extra vergine olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg vervolgens de stukken bleekselderij, aubergine en tomaat toe en schep dit goed door. Zet het vuur lager en laat het zachtjes gaar worden. Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Voeg vervolgens de stukken worst en de olijven toe aan het groentemengsel en laat ze 5 minuten meepruttelen. Meng in een kommetje de olijfolie met de balsamicoazijn en de poedersuiker en giet dit over de groentemix in de pan. Schep het gerecht nog even goed door en verdeel het over 4 borden. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitten erover en serveer direct.

Aubergineschotel uit Italië is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met feta en tijm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept