Asperges met garnalen en tagliatelle

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de asperges schoon en kook ze gaar. Breng 2 dl van het kookvocht met de wijn aan de kook en laat dit tot de helft inkoken. Voeg de crème fraîche toe en laat de saus weer inkoken. Monteer de saus voor het serveren met 75 gr in stukjes verdeelde koude boter, de dille en zout en peper. Was de spinazie. Verhit de rest van de boter in een ruime pan of wok en roerbak de spinazie 2-3 minuten. Voeg de garnalen toe en warm ze even mee. Serveer de gekookte asperges met de tagliatelle, de aspergesaus en de spinazie en garneer met een takje dille. Variaties: - Vervang de witte wijn door Noilly Prat - Vervang de garnalen door gerookte zalm - Vervang de spinazie door 200 gr zeekraal - Garneer met zalm- of foreleitjes of een lepeltje (imitatie)kaviaar.

Asperges met garnalen en tagliatelle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept