Asperges op Italiaanse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tagliatelle van asperges: Rooster de asperges op een hete grill. Maak ze vervolgens schoon en snij ze fijn in de lengte. Kruid met zout en peper. Saus van zeevruchten en « verdurine »: Bak de scampi€™s in een pan, pel ze af, kruid met peper en zout en houd ze goed warm. Los met een weinig water de zeevruchten bouillon op in de pan, laat ze wat rusten en giet er vervolgens de room en de €œVerdurine€ saus van Mutti op. Schik op het bord: Stoom de asperges, plaats de warme scampi€™s op de tagliatelle van asperges en giet de saus er rond. Tip: Buiten het seizoen van de Belgische asperges kan men dit gerecht ook perfect met groene asperges klaarmaken of eenvoudig weg tagliatelle gebruiken in plaats van asperges Recept van Laurent Van de Vyver, voorzitter van de €œJeunes Restaurateurs d€™Europe€

Asperges op Italiaanse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept