Aspergesalade met gele paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen tot 200 graden C. Doe de gele paprika in een lichtgeoliede glazen ovenschaal en bak in de oven, ong. 20 minuten. Een aantal keer omdraaien. Uit de oven halen en af laten koelen. Stoom de asperges ondertussen tot ze helder groen en bijtgaar zijn (afhankelijk van de dikte 5 tot 10 minuten). Met koud water afspoelen en goed af laten druipen. Meng de rijstazijn, olie, rijstsiroop en 2 eetlepels gomasio. Meng paprika, asperges en dressing voorzichtig door elkaar. Garneren met rode paprika en een beetje gomasio. Opdienen op kamertemperatuur. Mijn opmerking: Gomasio is makkelijk zelf te maken door 7 delen sesamzaad licht te roosteren en te malen met 1 deel zeezout. Een heerlijke smaakmaker!

Aspergesalade met gele paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept