Aspergesalade met sinaasappel en peterselieroomsau

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de asperges in stukjes van 2 centimeter.
- Schil de sinaasappels dik, zodat alle witte velletjes eraf zijn. Snijd met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit. Doe dit boven een kommetje zodat het sap word opgevangen. Halveer de partjes en vermeng ze met de aspergestukjes.
- Roer het opgevangen sinaasappelsap, yogonaise, slagroom en fijngesneden peterselie door elkaar.
- Verdeel de aspergesalade over 4 glazen coupes en schep er het sausje over. Garneer met toefjes peterselie.

Aspergesalade met sinaasappel en peterselieroomsau is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergesalade met sinaasappel en peterselieroomsau
0 min
Bekijk recept
Aspergesalade met sinaasappel en peterselieroomsau
0 min
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept