Aspergesoep met paddestoelen en spekjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges beetgaar volgens het basisrecept en snijd de asperges in stukken van 3-4 cm. Bak de bacon krokant in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Laa de plakken uitlekken opkeukenpapier en breek ze in kleine stukjes. Warm de Soepbasis Room op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de in repen gesneden paddestoelen toe met het citroensap en laat de soep nog 2 minuten zacht doorkoken. Voeg de asperges toe en verwarm tot deze warm zijn. Garneer de soep met de krokant gebakken bacon en peterselie.

Aspergesoep met paddestoelen en spekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept