Auberginerolletjes met hazelnotentapenade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijdt de aubergine in de lengte door in plakken van 1/2 tot 1 cm. dik. Smeer deze in met tamari of shoyu (niet teveel) en laat een minuut of 15 intrekken.
- Hak de hazelnoten en de olijven grof en meng ze in een aparte kom met de lente-ui, citroenschil, geitenkaas en de peterselie.
- Dep de aubergineplakken droog. Bestrijk ze dun met wat olijfolie en bak ze om en om in ca. 5 minuten in een koekenpan op matig vuur.
- Bestrijk nu de plakken met de hazelnotentapenade en rol deze op. Zet ze vast met een cocktailprikker.
- Serveer met gele rijst en als extra erbij een salade van verse voorjaarssaladesoorten.

Auberginerolletjes met hazelnotentapenade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Auberginerolletjes met rundvlees
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine-sushi met sesamdressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginerolletjes in tomatensaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginerolletjes met pijnboompitten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept