Aardappelblokjes met scampi's en pastis

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij ze dan in kleine blokjes en smaak af met peper, zout en fijngesneden bieslook. Bak de versnipperde ui, de scampi’s en de tomatenpuree in een pan met olijfolie. Blus de hete scampi’s met pastis. Strooi er de geperste look, het chilipoeder en de anijszaadjes over. Giet er de room bij. Leg een laagje aardappelen op een bord met daarop de scampi’s. Giet er voorzichtig wat saus bij. Je kan de scampi’s altijd vervangen door gamba’s of langoustines.

Aardappelblokjes met scampi's en pastis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept