Aardappelbrochette met zeevruchten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 240°C. Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water. Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm. Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is). Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill. Tip: In de zomer kan je deze brochettes ook perfect op de barbecue klaarmaken.

Aardappelbrochette met zeevruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelbrochette
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelbrochette met spek en kaas
0 min
Bekijk recept