Aardappelbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Meng de bloem, het zout, de gist, de fijngehakte basilicum, de oregano en de fijngehakte tomaten onder de lauwe melk, water en olijfolie. Giet dit mengsel beetje bij beetje bij de aardappelpuree. Kneed tot een gladde massa en laat het deeg een half uurtje rusten op een warme plaats. Kneed opnieuw. Strooi wat bloem in een bakblik. Doe het deeg in de bakvorm en bak het brood gedurende 40 min in een voorverwarmde oven op 180°.

Aardappelbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Iers aardappelbrood (griddle cakes)
Bekijk recept
Aardappelbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Aardappelbrood Van De Bakplaat.
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Iers aardappelbrood (griddle cakes)
Bekijk recept
Aardappelbrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelbrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Aardappelbrood Van De Bakplaat.
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept