Aardappelen in folie met geroosterde eieren en kav

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de aardappelen onder stromend water goed schoon en droog ze met keukenpapier. Prik elke aardappel 3 keer met een vork in. Besmeer de aardappelen met een kwastje met wat olie en besprenkel ze met zout en peper. Leg iedere aardappel op een stukje dubbel gevouwen aluminiumfolie en wikkel dit goed dicht. Leg de pakketjes ca. 1 uur in de hete as van de houtskool. Draai ze enkele malen om, tot de aardappelen zacht zijn. De aardappelen moeten door en door gaar zijn. Leg de eieren een half uurtje na de aardappelen in de barbecue as. Roer de boter in een kommetje zacht. Hak de geroosterde eieren fijn en voeg die samen met wat druppeltjes worcestershiresauce bij de boter. Vouw de pakketjes aardappel open, maak met een mes een kruisgewijze inkeping en druk deze met de vingers ietsje open. Vul de aardappelen met de eiboter en schep er een lepeltje zwarte (nep)kavi- aar over. Serveer meteen.

Aardappelen in folie met geroosterde eieren en kav is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi KAV
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgette-tomatensoep KAV
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladeglazuur
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladeblaadjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept