Amarettopeertjes gestoofd met tiramisu ijs

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de de Amaretto met het water en de suiker tot een siroop.
  • 2 Schil de peertjes en stoof ze op heel laag vuur ca. 1 uur in de amarettosiroop. Roer de aardappelzetmeel door de espresso. Roer als de peertjes bijna gaar zijn het espressomengsel erdoor. Voeg de rozijnen toe. Laat de peren in de saus afkoelen.
  • 3 Halveer de peren horizontaal en haal het klokhuis eruit. Zet de onderste helften op de borden en schep daarop bollen ijs. Dek het af met de bovenste helften. Serveer de saus erbij.

Amarettopeertjes gestoofd met tiramisu ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept