Ananas en appel met kerrie en chocolade

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ananas. Snij de ananas en de niet geschilde appelen in blokjes va 1 cm tot een brunoise. Meng ze met de kerrie en de suiker en schik in de vormpjes. Strooi op de randen van het bord wat chocoladeschilfers en werk artistiek af met de gesmolten chocolade. Versier met de blaadjes munt.

Ananas en appel met kerrie en chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept