Hoe maak je de topping? in een kleine kom meng je de bruine suiker, de walnoten, bloem en kaneel. meng de boter erdoor. Hoe maak je de cake? laat de ananasstukjes uitlekken in een kom. druk nog even met een lepel op de stukjes om zoveel mogelijk sap eruit te halen. maak hele kleine stukjes van de partjes ananas en zet de ananas vervolgens even aan de kant. het sap heb je niet nodig. voeg in een kom de bloem, citroenrasp, bakpoeder en het zout tezamen. doe de boter erbij en de suiker en mix dit goed door elkaar. voeg de eieren (één voor één) toe en mix alles goed door elkaar. voeg vervolgens de zure room toe en mix alles totdat alles goed is gemengd. doe de helft van de mix in een (ingevette en bebloemde) cakevorm en doe daarna de helft van de topping erop. doe vervolgens de ananasstukjes erop. daarna komt de rest van de mix in de vorm en de resterende topping. Bak de cake in een voorverhitte oven van 180 graden in ongeveer 50 minuten. De cake is het lekkerst als hij nog warm is.