Ananas met robijnrode Portwijn

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ananas en snijd deze in plakken van ca. 1 cm en verwijder de harde kern. Strooi lichtjes suiker over beide kanten. Leg ze in een grote kom en schenk er 125 ml rode portwijn over. Laat de kom enkele uren staan, waarbij u de ananas van tijd tot tijd draait in de wijn. Roer nog eens om voordat u de ananas serveert op dessertbordjes. Strooi de cashewnoten over de ananas of in een extra kom bij het dessert om door te geven aan uw gasten. Of als snack, later op de avond.

Ananas met robijnrode Portwijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensgebraad Met Portwijn
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept
Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept
Ossenhaasjes met rode portwijn en morieljes
0 min
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept