Ananas-dadelcrème

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de ananaspuree met de dadels op een laag vuur gedurende 5 à 10 minuten. Voeg de kokosmelk toe. Mix in een blender tot je een smeuïge massa krijgt. Serveer in glazen en laat afkoelen in de koelkast gedurende tenminste 1 of 2 uur. Voor de crumbles: plet de koekjes ruwweg met de handen of in een blender. Voeg margarine en suiker toe en plaats in de oven gedurende 15 minuten of tot krokant (hangt af van de oven en de koekjes). Wanneer de crumbles afgekoeld zijn doe je ze bovenop de crème. Werk af met wat fijngeraspte citroenschil. Hoeveel ananas of dadels je gebruikt hangt af van hoe zoet en hoe groot de ananas is. Proef even na het blenden en voeg een paar extra dadels toe als de crème niet zoet genoeg is naar je smaak.

Ananas-dadelcrème is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rookvleesrolletje met roomkaas en dadel
20 min-
Bekijk recept
Parmaham met dadelcrème en ontbijtkoekkrokant
140 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Dadelcreme Met Amandelen En Kaneelsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaartje met dadelcrème
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept