Ananas-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de ananas in stukjes, verwijder de pitjes en de schil. Zet de ananas in een schaal in de diepvries en laat minstens vier uur staan.
- Doe de olie en sojamelk in een blender, voeg de bevroren ananasstukjes toe en meng tot dik ananasijs ontstaat.

Ananas-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept