Ananas-meringue met kokosnoot

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in grote stukken. Verdeel deze over 4 ovenschaaltjes. Klop het eiwit stijf, voeg de suiker en 3/4 van de kokosnoot toe. Bedek de stukken ananas met een laagje meringue, bestrooi met kokosnoot en zet de schaaltjes een tiental minuten onder de ovengrill. Controleer af en toe en haal ze uit de oven van zodra de meringue een kleurtje krijgt.

Ananas-meringue met kokosnoot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenlolly’s met chocolade en kokosnoot
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische appelcompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept