Aardbeien-kwarkpudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine ca. 5 minuten in ruim koud water. Houd van de aardbeien 50 gram achter voor de garnering. Pureer de rest in de keukenmachine of wrijf ze door een zeef van roestvrij staal. Los de goed uitgeknepen gelatine op in het hete water. Roer dit samen met de citroensap en de basterdsuiker door de aardbeienpuree. Klop de slagroom bijna stijf. Roer de kwark door de aardbeienpuree en spatel hier de slagroom door. Schep dit in een met koud water omgespoelde puddingvorm van ca. 6 uur opstijven. Stort de pudding. Garneer de aardbeien-kwarkpudding met toefjes slagroom en met de achterhouden aardbeien.

Aardbeien-kwarkpudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pudim De Queijo (kwarkpudding)
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept